Papapietro Perry vyninė gimė ne sterilioje posėdžių salėje, o jaukioje San Francisko garažo širdyje. Kurstomi bendros aistros vynui ir pomėgio eksperimentuoti, Bruce'as Perry'is ir Benas Papapietro pradėjo kurti savo derlius kaip hobį. Tai, kas prasidėjo nuo vynuogių gaminimo, išaugo į labai gerbiamą vyninę, garsėjančią išskirtiniais Pinot Noirs.
Jų kelionė nebuvo vieniša. Net ir ankstyvomis dienomis jų atidus žvilgsnis į kokybę paskatino juos bendradarbiauti su išskirtiniais vynuogynais. Esminė partnerystė buvo užmegzta su Randy Petersu, ketvirtos kartos augintoju iš Dry Creek slėnio, kuriam priklauso vynuogynai Sebastopolyje. Petersas, iš pradžių sutelkęs dėmesį į didelio derlingumo produkciją, savo įtakoje ėmė teikti pirmenybę vynuogių kokybei. Šis pokytis turėtų didelės įtakos Papapietro Perry vynams. Jie dar labiau sustiprino prieigą prie geriausių Pinot Noir vynuogių dirbdami su Nicko Lera šeimos vynuogynu Rusijos upės slėnio širdyje. Šios ankstyvosios partnerystės, kartu su atsidavimu kokybei, padėjo pagrindą sėkmei, kuria šiandien džiaugiasi Papapietro Perry.
Išskirtinis požiūris į vyno gamybą
Vyno darykla „Papapietro Perry“ nesivaiko tendencijų. Vietoj to, jie nubrėžė savo kelią, taikydami kruopštų, senosios mokyklos Burgundijos požiūrį į vyno gamybą. Šis atsidavimas detalėms ir dėmesys minimaliam įsikišimui yra Papapietro Perry stiliaus bruožai.
Vienas ryškiausių jų proceso aspektų yra platus vienos tonos šiukšliadėžių naudojimas. Skirtingai nuo daugelio vyno daryklų, kuriose naudojamos didesnės talpos, Papapietro Perry mano, kad šis mažesnių partijų metodas leidžia geriau kontroliuoti kokybę. Fermentacija vyksta rankiniu būdu, o perforavimas vyksta tris kartus per dieną didžiausio aktyvumo metu. Šis atsidavimas rankų darbui užtikrina švelnų prisilietimą viso proceso metu.
Pinot Noir karaliauja Papapietro Perry. Beną Papapietro traukia vynuogių elegancija ir subtilumas. Jis siekia sukurti vynus, kurie nebūtų per daug ekstrahuojami, o „seksualūs“ ir „viliojantys“, pritraukiantys geriantįjį savo nuostabiais aromatais. Norint tai pasiekti, didelis dėmesys skiriamas ąžuolo atrankai, užtikrinant, kad jis papildytų subtilias vaisių savybes.
Išskirtiniai vynuogynai ir Terroir Dry Creek slėnyje
Papapietro Perry tiekia vynuoges iš įvairių Sonomos apygardos pavadinimų, įskaitant Dry Creek slėnį, Rusijos upės slėnį ir Sonomos apygardą. Tai leidžia jiems parodyti unikalų kiekvieno regiono teritoriją. Renkant vynuoges, daugiausia dėmesio skiriant rūgštingumui, o ne ypatingam brandumui, jie užtikrina, kad jų vynai išlaikytų gyvybingą charakterį, atspindintį jų kilmę. Kalbant apie Beno požiūrį į maišymą, jis ne tik derina vynus; jis ieško tobulos harmonijos, siekdamas sukurti galutinį produktą, pakylėjantį atskirus komponentus.
Jie taip pat sukuria nedidelę produkciją „Zinfandel“, kuri demonstruoja išskirtinę Dry Creek slėnio asmenybę. Prie šios drąsios vynuogės priartėjęs su Pinot Noir gamintojo jautrumu, Benas siekia subalansuotos ir elegantiškos išraiškos. Tai reiškia „rimtą Zinfandel“, turintį gerą rūgštingumą, nukrypimą nuo uogienių vaisių bombų, kartais siejamų su veisle. Dry Creek slėnio terroir vaidina pagrindinį vaidmenį šiame stiliuje: gerai nusausintas dirvožemis ir šiltos dienos, kurias vėsina naktis, todėl Zinfandel yra kvapnus ir tinkamas maistui.
Sonomos apygarda siūlo unikalų žavesį, kuris vilioja vyno mėgėjus, ieškančius atsipalaidavusios ir svetingos patirties. Dažnai lyginama su Toskana dėl kalnų ir atsidavusių vyndarių, Sonomos apygarda puoselėja tvirtą ryšį tarp žemės ir jos valdytojų. Čia susidursite su „ūkininko mentalitetu“ – gilia pagarba terroir ir žemišku požiūriu į vyndarystę. Tai sukuria labiau prieinamą atmosferą, palyginti su kitais vyno regionais. Sonomos apygardos vyno daryklos kartu su fantastiškais restoranais, esančiais Santa Rosoje, Vindzore ir Healdsburge, sukuria lankytojams draugišką atmosferą, kuri yra ir kviečianti, ir įperkama.
Įsikūręs tarp kalvų, iš kurių atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į Dry Creek slėnį, vyninė siūlo atsipalaidavusią ir kviečiančią atmosferą, puikiai tinkančią atsipalaiduoti. Nesvarbu, ar esate patyręs žinovas, ar smalsus naujokas, Papapietro Perry jus pasitinka išskėstomis rankomis. Be pačių vynų, viešbutyje yra gražus denis su panoraminiais vaizdais, bocce kamuoliukų aikštynas ir iškylų vieta, todėl tai yra puiki vieta pasilikti ir pasimėgauti Sonomos apygardos patirtimi. Naujovės yra dar vienas Papapietro Perry bruožas. Nuo populiarių virtualių degustacijų programų iki unikalių kruizinių kelionių, Papapietro Perry siūlo neprilygstamą galimybę susisiekti su vynu, gamta ir naujais nuotykiais.
Jei ieškote geriausių vynų Dry Creek slėnyje, Papapietro Perry turėtų būti jūsų sąrašo viršuje. Ši Sonomos apygardos vyno darykla garsėja išskirtiniu vyno gamybos procesu, dėl kurio gaminami vieni geriausių Pinot Noir, Zinfandel ir Chardonnay regione.
Ką reikia žinoti apie apsilankymą Papapietro Perry vyninėje
Ragaudami Papapietro Perry vynus, pirmiausia pastebėsite jų išskirtinį vietos pojūtį ir aukštą kokybę. Unikalus mikroklimatas, kuriame auginamos vynuogės, suteikia šiems gražiems Dry Creek Valley vynams neįtikėtino rūgštingumo, todėl puikiai tinka derinti su maistu, gurkšnoti ir dalintis su draugais bei šeima.
Kaip paragauti Papapietro Perry vyno daryklos
Jei lankotės ar degustuojate vyną Sonomos apygardos Dry Creek slėnyje, nepraleiskite progos apsilankyti Papapietro Perry vyninėje. Galite mėgautis degustacija lauke jų šešėliniame kieme, iš kurio atsiveria vaizdas į aplinkinius vynuogynus. Vyno darykla taip pat rengia daugybę renginių ištisus metus ir jie niekada nenuvilia. Išsamų būsimų įvykių sąrašą rasite mūsų renginių kalendoriuje.
Daugiau apie Papapietro Perry degustacijas, patirtį ir renginius galite sužinoti paspaudę čia.
Paslaugos apima:
Degustaciniai skrydžiai
Narių degustacijos
Vaizdingi vaizdai
Grupinės rezervacijos
Butelių aptarnavimas arba prie stiklo
Pikniko zona
Kokių rūšių vynais galite mėgautis Papapietro Perry vyninėje?
Ši Sonomos apygardos vyninė siūlo vynus su subtilesnėmis vaisių natomis nei sunkūs, uogienės Centrinio slėnio vynai, o tai maloniai nustebina daugelį vyno mėgėjų. Galite tikėtis elegantiškų Pinot Noir, kurie nuves jūsų gomurį į skanią kelionę nuo raudonų iki mėlynų iki juodų vaisių.
Kai kurie iš labiausiai pripažintų Papapietro Perry vynų yra Pinot Noir, Zinfandel ir Chardonnay veislės.
Populiariausios veislės:
Šis keturių vynuogynų 777 mišinys visada yra tikras minios malonumas. Gilios granato spalvos su viliojančia nosimi, pilna švarių raudonų vaisių su maloniomis šviežiomis žolelėmis ir saldžiu aštriu ąžuolu, kuris pasirodo vynui atsivėrus. Skonis – gyvybingos Bing vyšnių, aviečių ir minerališkumo potvynis su subtiliomis šviežių mėlynių ir žolelių užuominomis. Šis skanus mišinys turi puikią struktūrą ir rūgštingumą, įspūdingą vidurinį gomurį ir itin ilgą užbaigimą. Šis vynas jau dainuoja, bet norintiems palaukti turėtų grakščiai pasenti. • 94 taškai ir dvigubas aukso medalis, 2023 m. Amerikos puikaus vyno kvietimas • 93 taškai, tarptautinė vyno apžvalga • 90 taškų ir aukso medalis, 2023 m. Šiaurės pakrantės vyno iššūkis • 90 taškų ir aukso medalis, Jeb Dunnuck
Šis gilaus granato vynas tiesiog skaniai atrodo taurėje. Nosis iš pradžių šiek tiek santūri, bet vynui atsivėrus jaučiamas sudėtingas tamsiai raudonos ir mėlynos spalvos vaisių aromatas, kurį paliečia tinkamas skrudinto ąžuolo matas. Skonyje – sudėtingas tamsių vyšnių, aviečių ir tamsių slyvų mišinys su gaiviomis miško paklotėmis ir pajūrio sūrumo natomis. Gaivus rūgštingumas ir smulkiagrūdžiai taninai gražiai sutvirtina skonius per ilgą užbaigimą. Tai geros struktūros vynas, kuris yra paruoštas gerti ir laikui bėgant gražiai vystysis. • 94 taškai ir dvigubas aukso medalis, 2023 m. Amerikos puikaus vyno konkurso kvietimai • 93 taškai, „Wine Spectator“
Šis vynas atspindi visus Rusijos upės slėnio vaisių pažadus. Ryški rubino raudonumo spalva ir aromatai yra niuansuotas vyšnių, braškių, rabarbarų ir žemės mišinys su subtiliais kvepalų ir mėlynų vaisių natomis, atsirandančiomis vynui atsivėrus. Skonyje glaudžiai susieti braškių ir tamsių vyšnių skoniai dera su gaiviomis Rusijos upės slėnio žemėmis ir subtiliomis ąžuolo natomis. Rafinuotas skonio profilis suteikia daug gaivaus rūgštumo ir nuostabaus vidutinio skonio saldumo, kuris perneša vyną per ilgai išliekantį skonį. Šis šilkinis, vidutinio tirštumo vynas privers sugrįžti dar daugiau. • 93 taškai ir dvigubas aukso medalis, saulėlydžio tarptautinis vyno konkursas • 93 taškai, tarptautinė vyno ataskaita • 93 taškai, tarptautinė vyno apžvalga • 90 taškų ir aukso medalis, Jeb Dunnuck • 90 taškų ir aukso medalis, 2023 m. tarptautinis moterų vyno konkursas
Gražus su žvaigždėmis ryškia, ryškia aukso spalva – 2021 m. „Chardonnay“ prasideda nuostabiais obuolių galeto, skuto migdolų ir baltųjų persikų aromatais. Skonis prasideda šilkinis ir glotnus su neįtikėtinai trapiu vaisiams prinokusių obuolių ir skrebučio skoniu. Brioche ir muskato riešutas sukelia sultingų nektarinų, kriaušių ir ąžuolo vidurinį gomurį, turintį šiek tiek minerališkumo. Užuomina prieskonių ir citrinų meringue suteikia ilgalaikį malonumą. Sudėtingas ir visiškai skanus šis Chardonnay išlieka susikaupęs ir subalansuotas per kiekvieną gurkšnį.
Suplanuokite savo apsilankymą Papapietro Perry vyninėje dabar
Išbandykite viską, ką gali pasiūlyti ši graži Dry Creek Valley vyninė, užsisakę čia dabar.