Leiskitės į liūdną kelionę su Enriquezų šeima ir tyrinėkite nepaprastą Enriquez Estate Wines istoriją – žavingą vietą Sonomos apygardos Rusijos upės slėnyje. Tai, kas iš pradžių prasidėjo kaip atostogų būsto įsigijimas, netikėtai pakrypo ir galiausiai atvedė juos į kerinčią vyndarystės karalystę. Užuot užsitikrinę svajonių pabėgimą, jie pasinerdavo į kvapą gniaužiančius Sonomos apygardos kraštovaizdžius, kur nusprendė leistis į vyno degustacijos nuotykį, kuris visam laikui pakeis jų gyvenimus.
Per savo įžanginį vizitą vyninėje Eduardo, karštas Pinot Noir ir Zinfandel gerbėjas, patyrė transformuojančią patirtį. Likimo valia, jis pradėjo pokalbį su vyndariu ir per nuostabią vakarienę sužinojo apie nuostabų vynuogyną, esantį Petalumoje. Turtas, kuriame yra 26 akrų vešlios vynuogės, modernus 3000 butelių gamybos įrenginys ir ribojasi su vaizdingu golfo aikštynu, buvo Eduardo enofilinis ir mėgėjų rojus. Tačiau jo žmona Ana iš pradžių nebuvo sužavėta tokia idėja.
Neapsikentusi Enriquezų šeima grįžo į gimtąją Naujojo Džersio valstiją, kur Eduardo paprašė savo ambicingos 23 metų dukters Cecilijos parengti verslo planą. Kurstomi ryžto ir aistros, jie leidosi į neįtikėtiną nuotykį, kurio kulminacija buvo nepaprasto vynuogyno nuosavybės įsigijimas. Iki 2011 m. „Enriquez Estate Winery“ pradėjo veikti ir veikė. Vyno daryklai vystantis, ji rado naujus namus Rusijos upės slėnyje. Mažesnis turtas, orientuotas į aukštos kokybės Pinot Noir.
Puikūs vynai Rusijos upės slėnyje
Patogumai
Maisto ir vyno derinimas
Vaizdingi vaizdai
Pikniko zona
Tinka gyvūnams
Privačios ekskursijos*
Sėdynės lauke
Renginio erdvė
Vyno klubas
Sėdynės viduje
Unikali Architektūra
Netoli Rusijos upės santakos įsikūręs Enriquez Estate 8,5 akrų vynuogynas pasižymi išskirtinėmis smėlio priemolio ir vulkaninių pelenų dirvožemio savybėmis. Šis unikalus terroir suteikia vynuogėms žavingą žavesį, todėl gaunami neprilygstamo gylio ir skonio vynai. Siekiant optimizuoti derlių, naudojami dvigubi tarpai, užtikrinantys išskirtinę vaisių kokybę. Įsikūrę 80 pėdų aukštyje virš jūros lygio, vynmedžiai mėgaujasi šiltomis vasaros dienomis, kurias reguliuoja gaivus vėjelis. Skirtingai nei Petalumoje aptinkamas tankus rūkas, ryto rūkas tvyro iki pat ryto ir sukuria idealų mikroklimatą. Vandens šaltinių nebuvimas dar labiau sukoncentruoja vaisius, padidindamas gaminamo vyno intensyvumą.
Enriquez Estate Winery vyno gamybos kelionė prasideda vynuogyne, kur skonis yra svarbesnis už grynai analitinę chemiją. Veikiant 20 % pajėgumu dėl ribotų vandens išteklių, pagrindinis dėmesys skiriamas pageidaujamiems vynuogių skoniams, leidžiantiems jiems natūraliai pasireikšti gaunamuose vynuose. Cecilia pirmenybę teikia „Pinot Noir“ vėsesniam klimatui, primenančiam Petaluma, kartu pabrėžiant unikalaus vynuogyno teritorijos įtaką. Dvaro Rusijos upė Pinot Noir pasižymi tamsesniu uogų profiliu, liudijančiu vynmedžių atsparumą ir gebėjimą prisitaikyti prie aplinkos.
Enriquez Estate Winery atsidavimas Tempranillo pasižymi darniu Ispanijos ir Kalifornijos įtakų susiliejimu. Cecilia, demonstruodama vynuogėms būdingas savybes, naudoja amerikietišką ąžuolą, laikydamasi Ispanijos rezervų ir didžiųjų rezervų standartų. Taikant šį metodą gaunamas nuostabus vynas, kuris sklandžiai sujungia Kalifornijos vaisių į priekį stilių su tradicinėmis odos ir tabako natomis, kuriomis Tempranillo garsėja Ispanijoje. Tempranillo vaisių tiekimas iš Clarksburg, vynuogių auginimo regiono į pietus nuo Sakramento, kuriame šiltesnis klimatas panašus į Ispaniją, dar labiau sustiprina jų išraiškos autentiškumą.
Apsilankę vyno darykloje svečiai gali tikėtis svetingos ir intymios patirties, sukurtos taip, kad būtų prieinamos ir asmeninės. Enriquez Estate Winery didžiuojasi galėdama užtikrinti, kad lankytojai išvyktų su naujai įgytomis žiniomis ir džiaugsmo jausmu, nesijausdami priblokšti. Patalpose yra puiki pusiausvyra tarp kaimiško žavesio ir natūralaus grožio, atspindinčios praktinį ir žemišką paties vyno gaminimo pobūdį. Kiekviena degustacija atliekama apgalvotai po vieną, suteikiant asmeninį ir intymią bendravimą. Vyno darykloje „Enriquez Estate“ vynas švenčiamas įtraukiai ir patraukliai, todėl jis yra prieinamas, nepretenzingas ir, svarbiausia, smagus.
Atraskite žavų vyno pasaulį Enriquez Estate vyninėje ir pasimėgaukite nepamirštamu potyriu, kuriame susilieja aistra, meistriškumas ir vyno džiaugsmas.
Populiariausios Rusijos upės vyno daryklos, kurias verta aplankyti dabar
Viskas, ką reikia žinoti apie apsilankymą Enriquez Estate vyninė
„Enriquez Estate Wines“ degustacijų kambarys yra nuostabiame Rusijos upės slėnyje, maždaug 10 minučių nuo Healdsburgo ir 5 minutės nuo Vindzoro. Jų degustacijų kambarį supa panoraminiai vynuogynų vaizdai ir, svarbiausia, apdovanojimus pelnę vynai. Nariai kviečiami į iškylą vynuogyno pusėje, įsigijus minimalų butelį.
- PSO – Cecilia Enriquez
- Vyndarys – Cecilia Enriquez
- Ką – Pinot Noir, Tempranillo, Muscat, Rose, Blend-White, Cabernet Franc, Port ir Tannat
- Kada – Dirba kasdien pagal susitarimą nuo 10:00 iki 16:00 val
- Kur – 5960 Eastside Rd, Forestville, CA 95436
- Rezervacijos – Galima padaryti internetu čia
- Telefono numeris – 707 347 9719
Vyno rekomendacijos
Pirmasis Pinot Noir derlius iš mūsų Rusijos upės dvaro. Malonus aksominis pojūtis burnoje; labiau vaisių varomas vynas nei Pinot iš mūsų Petaluma dvaro. Klasikinis Rusijos upės stilius. 17 mėnesių brandintas 25 % naujojo prancūziško ąžuolo, šį turtą Pinot mišinį sudaro 4 unikalūs Pinot klonai (667, 777, garsusis La Tache klonas arba 828, ir Pommard Nr. 5). Sukuria tobulą pusiausvyrą.
Žavingas rubino malonumas su granato užuominomis. Nosyje jaučiamas prinokęs ir gausus aromatas, pasižymintis raudonų ir juodų vaisių deriniu, kuris vilioja pojūčius. Sultingos vyšnios, sultingos gervuogės ir slyvos. Pabaiga išlieka ant gomurio, atskleisdama tikrąjį vyno spindesį.
Drąsus ir prabangus, jame gausu tamsių vyšnių, gervuogių ir aviečių konservų, kurie žavi skonio receptorius. Šis vynas suteikia burnoje šiltą ir šiek tiek klampų pojūtį, sustiprindamas prabangų vyno patrauklumą.
Nosyje ryškios citrusinės greipfrutų ir žaliųjų citrinų natos susipina su subtiliais kriaušių ir citrinų aromatais, sukurdamos viliojančią puokštę, kuri pritraukia jus. Užbaigimas yra švarus, traškus ir nepriekaištingai gaivus, paliekant atgaivinantį pojūtį gomuryje.
Mes lėtai šaltai fermentuojame savo muskatą iš nerūdijančio plieno, kol visiškai išdžius, kad išnaudotume šiuos subtilius skonius. Šis derlius taip pat yra nevalytas / nefiltruotas, kad išliktų šie skoniai ir natūralūs aromatai, todėl nesijaudinkite dėl nedidelių nuosėdų ar kristalų. Intensyviai gėlėta nosimi, prislopinta sausmedžio, apelsinų žiedų ir persikų, gomuryje vyrauja tropinės melionų ir gėlių natos. Puikus balansas tarp neįtikėtinai gyvybingos rūgštelės ir sodrios tekstūros burnos pojūčio. Šis vynas gaminamas kaip aperityvas arba patiekiamas kartu su figų ir ožkos sūrio krosniniais, vaisiais ir sūrio kabobais ar bet kuo aštresniu.
Jūsų asmeninis vyno šalies vadovas
Prisiregistruokite gauti mūsų naujienlaiškį, kad vyno šalies pasiūlymai ir rekomendacijos būtų išsiųstos tiesiai į jūsų pašto dėžutę.
Apdorojama…
Sėkmės! Jūs esate sąraše.
Oi! Įvyko klaida, todėl negalėjome apdoroti jūsų prenumeratos. Įkelkite puslapį iš naujo ir bandykite dar kartą.