Privaloma aplankyti Lake County vyno gamyklą, jei jums patinka Tempranillo ir puikus kraštovaizdis.
Jei ieškote būdo pasigrožėti nuostabiais kraštovaizdžiais mėgaudamiesi vynu Lake County, ši vyninė turėtų būti jūsų pirmoji stotelė.
„Six Sigma Ranch“ nepanašus į jokią kitą degustacijos kambarį Kalifornijos vyno šalyje. Čia rasite nuostabų turtą ir daugybę šeimai palankių potyrių su vynu ir ne tik. Tai tobula Lake County vyninė, kurią galite aplankyti, jei ieškote vyno su gamta ir nuotykiais.
Vos už dviejų valandų kelio automobiliu nuo Bay Area esantis „Six Sigma Ranch“ taip pat puikiai tinka draugų ar šeimos grupei atsipalaiduoti ir puikiai praleisti laiką prie vyno butelio. Savininkai sunkiai dirbo, kad užtikrintų, jog jų graži vieta leistų svečiams visapusiškai pasimėgauti mėgaujantis taure Tempranillo, Sauvignon Blanc ir kt.
Leik apygardos vyno darykla, turtinga istorija
Nuvykę į šią gražią Lake County dalį pateksite į kraštą, kupiną istorijos ir istorijų. 1800-aisiais daugeliui šeimų buvo suteiktos žemės dotacijos, kad galėtų čia apsigyventi, o jų istorijos tęsiasi rančoje.
Prieš 25 metus Kaj ir Else Ahlmann įsigijo turtą. Jie akimirksniu atpažino jo grožį ir žinojo, kad tai gali būti gamtos ir vyno mėgėjų vieta. Nuo tada jų šeima ūkininkauja žemėje, naudodama laiką ir jo pamokas vyno gamybos procesams valdyti.
Kaj ir Else praleido laiką gilindamiesi į savo krašto istoriją, nes, kaip sakoma: „Žinodami, kas čia buvo anksčiau, jaučiame vietos pojūtį“. Istorija gyvuoja ir šiandien, nes toje vietoje buvo pastatyta degustacijų salė, kuri anksčiau buvo autobusų stotelė kelyje į Noksvilio Merkurijaus kasyklas, esančias už 16 mylių.
„Six Sigma“ filosofija verslui, vynui ir ne tik
Prieš pradėdamas savo vyno daryklą, Kaj dirbo „GE Capital Services“, kur padėjo pristatyti „Six Sigma“ principus. Kaj yra įgijęs matematinės statistikos magistro laipsnį, kuris yra šešių sigmų principų pagrindas. Kai jis tapo vyndariu, buvo prasminga tik pritaikyti Six Sigma standartus savo vyninės veiklai.
Six Sigma filosofijos tikslas yra sukurti procesą kiekvienam projekto aspektui ir kiekvienam iš jų sukurti tikslą. Kai progresuojate, matuojate ir taisote kursą, kol esate kuo arčiau savo tikslo.
Nuo pirmos dienos Six Sigma Ranch Kaj stebėjo, matavo ir tobulino kiekvieną vyno gamybos dalį, kad pagamintų geriausią įmanomą vyną. Jis matuoja viską nuo dirvožemio kokybės, vynuogių auginimo, vyno gamybos, senėjimo ir daug daugiau.
Po 20 metų stebėjimo Ahlmanns beveik ištobulino vyno gamybą savo žemėje. Dabar jie pasiekė tašką, kai Kaj ir jo komanda gali akimirksniu atpažinti, ar vynmedžiams reikia daugiau vandens, ar vynui reikia ilgiau brandinti. Tai leidžia jiems leisti gamtai eiti savo keliu ir gaminti geriausią įmanomą vyną.
Gilus dėmesys žemei
Natūralus ūkininkavimas
Viskuo, ką daro, Ahlmannų šeima siekia turėti kuo sveikesnę žemę, nes žino, kad joje gaminamas puikus vynas.
Kaj užaugo natūralaus ūkininkavimo išsilavinimą savo tėvynėje Danijoje. Čia jis pamatė, kad senelis rūpestingai prižiūri žemę. Šiandien jis stengiasi pamėgdžioti tą pačią praktiką savo ūkininkaujant. Vyndarys Kathryn Finn savo vyno gamyboje suderina techninę pusiausvyrą, o Kajaus sūnus Christianas naudoja savo vynuogininkystės laipsnį, prižiūrėdamas vynmedžius.
Jų natūralioje žemdirbystėje naudojami procesai, kuriais rūpinamasi dirvožemiu, kad jis klestėtų daugelį metų. Norėdami tai padaryti, jie augina dengiamuosius augalus, naudoja kompostą ir puoselėja augalų gyvybę bei mikroelementus, skatinančius sveiką aplinką.
Vyno gamyba, pagrįsta aistra ir logika
Kaj visada mylėjo Tempranillo ir norėjo jį čia auginti. Tačiau iš tikrųjų Six Sigma būdu, prieš judant į priekį, jam reikėjo duomenų, kad galėtų priimti loginį sprendimą. Taigi, kai pirmą kartą įsigijo turtą, jis atliko išsamią dirvožemio analizę ir mikroklimato stebėjimą, kad suprastų, kokios vynuogės geriausiai augs toje vietoje.
Pasisekė, dirvožemio sudėtis ir Viduržemio jūros klimatas buvo idealūs Tempranillo auginimui. Turėdamas duomenis, Kaj entuziastingai apsodino savo rančą su Tempranillo. Jis taip pat pasodino kitas gerai tinkamas veisles, įskaitant Syrah, Sauvignon Blanc ir Cabernet Sauvignon.
„Six Sigma“ teikia naudos iš karštų dienų, vėsių naktų ir sausų vasarų – puikios šių vynuogių augimo sąlygos. Dabar, po 20 metų ūkininkavimo šioje vietovėje, Ahlmanns instinktyviai žino, kaip iš savo žemės gaminti puikų vyną.
Ką reikia žinoti norint mėgautis „Six Sigma Ranch“.
Six Sigma Ranch yra žinomas dėl savo santūraus europietiško vyno gamybos stiliaus. Svečiai mėgaujasi mažesniu alkoholio kiekiu ir subalansuotomis vaisių natomis.
Kaip išsirinkti gražią patirtį „Six Sigma Ranch“.
Kai Kaj ir Else pirmą kartą nusipirko žemę, jie žinojo, kad jos gamtos grožiu reikia dalytis su lankytojais. Jie prasidėjo nuo vyno, bet pamažu sukūrė daugybę būdų, kaip mėgautis šeima ir draugais. „Six Sigma Ranch“ taip pat apima šeimas išskėstomis rankomis, sveikina vaikus ir šunis, kai mėgaujatės skrydžiu ar pikniku.
Jis prasideda istorinėje Stage Coach degustacijų salėje. Yra didelė tikimybė, kad rasite vieną iš savininkų, norinčių pasidalinti rančos istorija. Rezervuokite vieną iš jų vyno degustacijų, paimkite taurę ir jie ją paims iš ten. Gamtos mylėtojai gali mėgautis lauko terasa gurkšnodami traškią taurę Sauvignon Blanc arba sočios Tempranillo.
„Six Sigma Ranch“ taip pat siūlo gražių kalnų dviračių takų tinklą, kuris yra nemokamas vyno klubo nariams ir 10,00 USD plačiajai visuomenei. Jie netgi kasmet rengia NICA ir NorCal remiamas kalnų dviračių varžybas.
Visai neseniai vyno darykla pradėjo siūlyti šeimoms galimybę pasilikti savaitgalio pabėgimui ir mėgautis nuostabiu rančos grožiu. Bendradarbiaujant su prancūzų įmone, atidarytas visiškai naujas kurortas, vadinamas Huttopia. Patirtis gali pasigirti 100 naujai pastatytų kempingų, kurie siūlo kaimišką lauko grožį ir namų patogumus, įskaitant patalynę, virtuvės reikmenis, kepsnines ir privačius tualetus.
Kokiu vynu ir maistu galiu mėgautis „Six Sigma Ranch“?
Dėl kruopštaus Kaj darbo ieškant idealių vynuogių, Six Sigma Ranch vynai yra nuolat aukštos kokybės ir skanūs. Vyno darykla dabar yra oficialiai patvirtinta Mėlynosios zonos partnerė, kuri laikosi principų, atspindinčių, kaip ilgiausiai pasaulyje gyvenantys žmonės valgė didžiąją savo gyvenimo dalį.
Šiose 11 paprastų mėlynųjų zonų gairių pabrėžiama daugiausia augalinė mityba, pabrėžiant lapinių žalumynų, sezoninių vaisių, daržovių, nesmulkintų grūdų ir pupelių vartojimą. Priimdami šiuos sveikos mitybos principus, jūs taip pat galite gyventi geriau, ilgiau.
Kai ragausite šiuos Lake County vynus, tikėkitės santūraus europietiško stiliaus su pusiausvyra ir skonio koncentracija. Vyno gamybos procese palaikomas mažesnis alkoholio lygis, kad būtų galima išryškėti gražios vaisių natos, o ne jas užgožti.
Kalbant apie vynuogių veisles, rasite aukštos kokybės Tempranillo, mėgstamiausią Kaj. Jie taip pat specializuojasi traškiame ir gaiviame Sauvignon Blanc, puikiai tinka karštai vasaros dienai. Syrah yra dar viena vynuogė, kuri čia klesti, nes klimatas panašus į Prancūzijos Ronos slėnio klimatą.
Kaip aplankyti „Six Sigma Ranch“.
„Six Sigma Ranch“ yra ideali vieta ežero grafystėje pasigrožėti krašto grožiu ir mėgautis puikiu maistu bei vynu. Ir čia yra daugybė būdų atsipalaiduoti ir mėgautis. Turtas yra vos už dviejų valandų kelio automobiliu nuo Auksinių vartų tilto, todėl savaitgaliais galėsite lengvai pabėgti iš Bay Area. Svečiai raginami užsisakyti degustaciją arba rezervuoti nuostabią vietą savaitgalio viešnagei.
Atraskite šios viliojančios vyninės grožį apsilankę „Six Sigma“ vyninės profilyje dabar.