Pietūs JKkapitalas gali būti bauginantis reikalas, nes pasirinkimų gausu. Neseniai viešėdamas ėmiau pasimėgauti įvairiais skaniais patiekalais ir viliojančiais užkandžiais.
Bluebird, Chelsea
Grįžęs po dvejų metų, „Bluebird Chelsea“ patirtis yra tokia pati stebuklinga, kaip ją prisimenu. Tai yra vienas iš Chelsea ir iš tikrųjų labiausiai Londono užkandinių, siūlantis pavalgyti atvirame ore saulės nutviekstame sode arba nuostabiame 100 metų senumo pastate, kuriame kadaise gyveno prabangių automobilių prekės ženklas Bluebird Motor Company.
Restorane gausu žaliuojančių žalumynų, provokuojančių meno kūrinių ir daugybės viliojančių pietų anklavų. Tada maistas – sveikas bistro reikalas be smulkmenų, bet su daugybe skonių. Negrįžkite namo neišbandę triufelių bulvių košės, sausai brandinto Old Spot kiaulienos gabalėlio ir spurgų fondiu dviems su sūdytos karamelės padažu – mūsų dienos nuotraukos. Vasara – pats metas apsilankyti – ypač su nuostabia gėlių instaliacija, puošiančia Bluebird sienas ir įėjimą.
Londono slaptas vyno baras, Mayfair
Eidami per Haid parką į Gegužės mugę, Farm Shop yra nepretenzingas, bet labai naudingas radinys. Viršuje yra parduotuvė, kurioje gausu produktų iš Somerseto ūkio, o apačioje yra „slaptas vyno baras“ (taip, paslaptis dabar atskleista), kur galite paragauti puikaus vyno asortimento iš taurės, grafino ar butelio. Tai neoficialus, linksmas ir šaunus.
Įtraukti šviežių patiekalų variantai – mes keturi iš mūsų pasirinkome duonos ir Somerseto sūdytą sviestą, sūrio ir šašlykų dalijimosi lentą, o po to pusę kepsninės vištienos skrudintas kūdikių bulves su mišriomis lapų salotomis.
Angler & SP3
Lankydamasis Londono „South Place“ viešbutyje pakalbinti žavųjį generalinį direktorių, turėjau pasinaudoti galimybe apsilankyti dviejuose viešbučio restoranuose. Pirmiausia buvo taurė burbulų Michelin žvaigždute įvertintame Angler restorane. Viena iš geriausių Londono pietų, daugiausia dėmesio skiriant tvarioms jūros gėrybėms iš Didžiosios Britanijos vandenų. Yra sodo tematikos lauko terasa ir prašmatni septintojo aukšto vidaus valgomojo erdvė.
Toliau buvo SP3 apačia, kur gausiai pavalgyti – kiaulienos skruostas neabejotinai yra herojaus patiekalas – kartu su puikiu Chabliu. Abu restoranai įsikūrę madingame „South Place“ viešbutyje – penkių žvaigždučių viešbutyje, kuriame be vargo derinamas žaismingumas ir verslas.
Viskas, ko reikia norint suplanuoti kelionę 2024 m
„London Eye“ šampano patirtis, Vaterlo
Jei norite sujungti ikoninį turistinį apsilankymą su kažkuo ypatingu, žiūrėkite ne toliau, nei London Eye Champagne Experience. Viskas prasideda nuo minios praleidimo, kai įeinama „Fast Track“, o vėliau – taure „Pommery Brut Royal“ šampano, kurį patiekia jūsų šeimininkas ir gidas. Netoliese esančiose kajutėse keleiviai šiek tiek pavydėjo, kai pastebėjo mūsų butelius ir visas linksmybes.
Kelionės kainuoja 59 GBP už asmenį ir vyksta kas valandą – jos išparduodamos, todėl užsisakykite iš anksto. Mes nebuvome vieninteliai meilės paukščiai – dar viena pora tą rytą susižadėjo, o kita mūsų skrydžio metu! Nors maistas nėra patiekiamas, pasisukus lėktuvu, pėsčiomis nueisite iki daugybės užkandinių.
Coq d'Argent, bankas
„Coq d'Argent“ yra viena iš klasikinių Londono užkandinių, puikioje vietoje ant stogo pačiame Banko rajono centre – ir buvo puikus pasirinkimas mūsų jubiliejaus šventei. Pats restoranas jaučiasi kaip vieta, kurioje siūlomos įvairios erdvės: sodo terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs panoraminiai vaizdai, uždaras sodas, balkonai ir elegantiškas valgomasis patalpose.
Savaitgalio rinkinio meniu yra puiki vertė – 40 svarų sterlingų už tris patiekalus (tiekiama penktadienį ir šeštadienį pietums ir vakarienei). Prancūzų virtuvė yra soti ir jauki; mano mėgstamiausi yra triufelių pomme tyrė, lėtai virtas avienos blauzdas ir fondant au chocolat noir pabaigai.
Petersham medelynai, Ričmondas
Puikiai atėjus pavasario dienai Londone, mano partneris paskelbė, kad ruošiamės priešpiečių į Ričmondą. Iš pradžių nedrąsiai galvojau, kad einu sumuštinių į sodo parduotuvę, man patiko skanėstas. Iš Ričmondo galite pasivaikščioti po parką, kol pamatysite Petersham medelynus.
Išplėtojusio darželio širdyje yra susipynusios kelios valgomojo erdvės, o minios atvyksta iš toli, norėdami patirti patirties. Pasirinkome arbatinę, atvirą pusryčiams ir pietums, tačiau būkite pasiruošę: kuo šiltesnė diena, tuo ilgesnė eilė prie įėjimo – nors kam gi palaukti tokio grožio apsuptyje? Meniu yra sezoninis; Jei Egg Frittata yra, tai laimės.
Ar jums patiko šis straipsnis?
Gaukite panašų turinį tiesiai į gautuosius.
Norėdami pateikti formą, savo naršyklėje įgalinkite JavaScript