Kas gali būti geriau nei aukščiausios klasės pietūs, kai maistą papildo nepriekaištingas aptarnavimas ir tik šiek tiek pranoksta 180 laipsnių virš vandenyno besileidžiančios saulės vaizdas? Paimkite tą patį restoraną, padarykite jį tik suaugusiems ir įsodinkite į kruizinį laivą, pilną vaikų. Jei tai skamba kaip idealus pasimatymo vakaras, o jums patinka prancūziškas maistas, „Disney Dream“ ir „Disney Fantasy“ restoranas „Remy“ turėtų būti jūsų prabangių patiekalų sąraše.
„Disney Cruise Line“ yra žinoma dėl savo rotacinio maitinimo sistemos, kurioje kiekvieną vakarą išbandote skirtingą nemokamą restoraną, kurių kiekvienas turi savo temą ir dažnai vakarienės pramogas. Maitinimas Remy suteikia pertrauką nuo rotacijos, bet jei nenorite praleisti vakarienės nė viename iš trijų rotacinio maitinimo restoranų, jums nereikia praleisti prancūziškos virtuvės. Taip yra todėl, kad „Remy“ taip pat tiekia priešpiečių ir desertų paslaugą keturių naktų ar ilgesnių kruizų metu.
Pats išbandęs Remy „Disney Dream“ esu įsitikinęs, kad tai yra maistas, kuriuo verta pasilepinti, jei ieškote tik suaugusiems skirtos vakarienės laive, kuriame pilna vaikų.
Kas yra „Disney Cruise Line“ „Remy“?
„Remy“ yra prancūzų restoranas, įsikūręs „Disney Dream“ ir „Disney Fantasy“ 12 denyje. Jis siūlo prabangią atmosferą su pliušinėmis sėdimomis vietomis, balta staltiese išklotais stalais, tamsiais mediniais baldais ir šiltu apšvietimu. Prie įėjimo į restoraną būtinai ieškokite nedidelės stiklinės Remy, „Disney“ ir „Pixar“ filmų „Ratatouille“ veikėjo, statulos. Du vyno buteliai, rodomi jums įėjus į restoraną, taip pat buvo rodomi filme.
Restoranas dirba kiekvieną vakarą vakarienės metu. Pusryčius ir desertą galima užsisakyti plaukiant keturias naktis ar ilgiau. Labai rekomenduojama rezervuoti kiekvieną maitinimo paslaugą ir ją galima padaryti prieš kelionę „Disney Cruise Line Navigator“ programėlėje arba kai esate laive.
Restorane yra trys atskiri kambariai, kuriuose svečiai gali pavalgyti. Pirmoji yra pagrindinė zona, kurioje valgio metu atsiveria platūs vandenyno vaizdai. Antroji – privati valgomojo erdvė, vadinama „Vyno kambariu“, kurioje stikliniu uždaroje patalpoje demonstruojama daugiau nei 900 butelių vyno.
Paskutinis kambarys yra Gusteau kambarys, dar vienas privatus valgomasis su Paryžiaus scenomis iš „Ratatouille” ant sienų. Čia gurmanai gali pasirinkti vieną iš dviejų skirtingų potyrių: vakarienę dviems su įprastu Remy meniu arba šefo meniu aštuonioms ar daugiau grupėms. Kad ir kurį pasirinktumėte, tikėkitės, kad vyriausiasis virėjas užsuks ir pakalbės apie jūsų mėgstamus patiekalus.
Norėdami pietauti šiame kambaryje, turite pateikti užklausą dėl rezervacijos naudodami formą, kurią galite atsisiųsti iš Disney Cruise Line svetainės, pridėti prie el. laiško ir išsiųsti adresu DCL.Cruise.Activities@disney.com. Kuo anksčiau pateiksite rezervaciją, tuo didesnė tikimybė pavalgyti išskirtinėje erdvėje. Taip pat galite pabandyti užsisakyti Gusteau kambarį laive, jei dar yra laisvų vietų.
Remy valgiaraščiai kuriami bendradarbiaujant su virtuvės šefu Scottu Hunneliu iš viena Michelino žvaigždute apdovanoto „Victoria & Albert's“ Walt Disney World ir šefu Arnaud Lallement, kuris vadovauja trimis Michelin žvaigždutėmis apdovanotam L'Assiette Champenoise netoli Reimso. Prancūzija. Nenuostabu, kad maisto kokybė yra puiki.
Dienos naujienlaiškis
Apdovanokite savo gautuosius TPG Daily naujienlaiškiu
Prisijunkite prie daugiau nei 700 000 skaitytojų, kad gautumėte naujausių naujienų, išsamių vadovų ir išskirtinių TPG ekspertų pasiūlymų.
Susiję: „Disney“ kruizų patarimai, gudrybės, paslaptys ir papildoma magija, kurią reikia atrakinti išplaukiant su Mikiu
Vakarienės meniu Remy
Vakarienė prasideda nemokamu šampano kokteiliu, paruoštu prie stalo. Gėrimas taikliai pavadintas „Collette“ pagal „Ratatouille“ moters virėjos vardą.
Restorano „Remy“ meniu yra du sezoniniai „prix fixe“ degustaciniai meniu, vieną sukūrė „Hunnel“ („Podagra“), kuris labiau orientuotas į amerikietiškus puikius pietus prancūziškais būdais, o kitas – „Lallement“ („Saveur“), kuris yra išskirtinė prancūzų virtuvė. Jei norite daugiau pasirinkimo savo kursuose, taip pat galite užsisakyti iš a la carte meniu.
„Remy“ meniu keičiasi tris kartus per metus, tačiau virėjai gali keisti atskirus patiekalus, kaip jiems atrodo tinkama tarp didesnių meniu atnaujinimų.
Kai neseniai „Disney Dream“ kruize vakarieniavau Remy, mano šeima ir aš pasirinkome prix fixe meniu. Anksti nusprendėme, kad bent vienas užsisakys priešingą meniu, tad galėsime paragauti daugumos patiekalų iš Remy's vakarienės tarnybos.
Mūsų valgyje buvo viskas nuo puikiai iškeptų šukučių ir dantukų iki neįtikėtinos wagyu jautienos. Nors pagrindiniai patiekalai buvo puikūs, jie nesijautė sunkūs, todėl galėjau tęsti valgį ir dar turėti vietos desertui. Nors nesu didžiulis puikios prancūziškos virtuvės gerbėjas, pastebėjau, kad kiekvienas „prix fixe“ meniu buvo prieinamas Amerikos pietautojams, kurie turi nuotykių jausmą ir smalsumą įvairiems patiekalams.
1 iš 4
Dantų žuvelės patiekalas „Remy“. MEGAN DUBOIS/TAŠKŲ VAIKINAS
Priedai taip pat yra kulinarijos genijaus Remy darbas. Prieš atvykstant jūsų pasirinktiems kursams, ant stalo siunčiamas amuse-bouche. Vieno kąsnio patiekalas dažnai keičiamas ir yra skirtas pasiruošti valgymui iš anksto. Man taip pat buvo patiekta lengvos trumų putos, sluoksniuotos ant karamelės martinio taurėje, kad galėčiau mėgautis prieš atvykstant pirmiesiems mano prix fixe meniu patiekalams.
Be to, duonos paslaugą papildo trys skirtingi sudėtiniai sviestai ir druskos pasirinkimas. Duona buvo pati geriausia, kokią bandžiau bet kuriame kruiziniame laive. Išorė buvo nuostabiai pluta, o vidus buvo kramtomas ir lengvas tuo pačiu metu.
Desertas taip pat yra blizgantis reikalas. Vakaro saldumynai prasideda nuo sūrio lėkštės, kurią pagal užsakymą sukuriate pasirinkdami sūrius iš visos Prancūzijos, pristatomą per sūrio vežimėlį. Tada prasideda tikras šou.
„Prix fixe“ meniu pyragaičiai buvo meno kūriniai, įskaitant dekadentišką šokoladinį pyragą, kuris buvo beveik per gražus valgyti. Įsigilinusi buvau sužavėta, kaip šilko švelnaus įdaro ir tobulai grūdinto šokoladinio pagrindo tekstūros veikė viena su kita. Mūsų padavėjas taip pat atnešė nedidelį padėklą naminių želė saldainių ir bonbonų, kad galėtume pasimėgauti.
1 iš 2
Šokoladinis desertas „Remy“. MEGAN DUBOIS/TAŠKŲ VAIKINAS
Už papildomą mokestį Remy taip pat siūlo vyno ar šampano derinius prie valgio. Taip pat galite užsisakyti taurę vyno ar kokteilio a la carte.
Valgymas Remy vakarienei paprastai trunka apie dvi su puse iki trijų valandų. Jei valgysite anksčiau, galbūt vis tiek galėsite atvykti į Volto Disnėjaus teatrą, kad pamatytumėte pasirodymą, bet neskubėkite vakarienės pamatyti pasirodymo. Arba galite užsisakyti vėlesnę vakarienę ir pamatyti ankstyvą pasirodymą.
Susijęs: „Disney“ kruizinis maistas: geriausias restoranų ir maitinimo laive vadovas
Šampano priešpiečiai Remy
Šampano priešpiečiai Remy yra tikras malonumas, nes tai vyksta ne kiekvieną kartą plaukiant. Tik suaugusiesiems skirta paslauga apima šešių patiekalų prix fixe meniu ir taurę burbuliukų. Meniu keičiasi taip dažnai, kaip ir vakarienės paslauga, tačiau ryto valgio metu galite tikėtis tokio paties aptarnavimo ir dėmesio detalėms.
Dabartiniame „Remy“ priešpiečių meniu yra tokie patiekalai kaip žirnių pyragas, tortellini ir kalafiorų panna cotta. Jei ieškote priešpiečių, kurie labiau linktų į pusryčių patiekalus, norėsite užsisakyti vėlyvo ryto patiekalą seseriniame restorane „Palo“.
Svečiai, norintys dar gausesnių priešpiečių su papildomais gėrimais, prie valgio gali pridėti šampano porą.
Desertų patirtis Remy
Jei norite kuo daugiau cukraus, užsisakykite tik suaugusiems skirtą Desertų patirtį Remy. Saldžioji paslauga apima penkių patiekalų desertų meniu, kuris patiekiamas su kava. Tarp užkandžių galite pabendrauti su Remy vyriausiuoju šefu ir konditerijos šefu, kuris paaiškins kiekvieną patiekalą, jo istoriją ir kaip jis gaminamas laive.
Kiek kainuoja vakarienė Remy?
Kainos gali keistis, tačiau spaudos metu vakarienė Remy kainuoja 125 USD asmeniui, priešpiečiai – 75 USD, o desertas – 65 USD. 18% arbatpinigiai įskaičiuoti į jūsų maistą, tačiau galite palikti papildomų arbatpinigių, kaip jums atrodo tinkama.
Vyno arba šampano poros vakarienės metu kainuoja papildomai atitinkamai 115 arba 140 USD. Šampano poravimas priešpiečių metu kainuoja papildomai 33 USD asmeniui.
Susiję: Kaip sutaupyti pinigų „Disney“ kruizui
Ar Remy turi aprangos kodą?
Taip, Remy turi aprangos kodą. Nors jis yra sudėtingesnis, nei tikimasi visoje likusioje laivo dalyje, aš visada manau, kad smagu pasipuošti nakčiai.
Restorano „Remy“ aprangos kodas reikalauja, kad svečiai vilkėtų oficialią arba pusiau oficialią aprangą. Jei nenorite susikrauti savo smokingo ar blizgančios suknelės, taip pat leidžiama puošniai apsirengti laisvalaikio apranga, įskaitant geros būklės sukneles ir džinsus, marškinius su apykakle, puošnius viršutinius batus ir gyvenimo būdo batus – tol, kol atrodysite dailiai ir pasiruošę naktis.
Į restoraną negalima dėvėti marškinėlių ar sportinės aprangos.
Ar Remy turi gretimą holą?
Tarp Remy ir jo seserinio restorano „Palo“ rasite „Meridian“ – tik suaugusiems skirtą barą, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną. Nors baras padalija du tik suaugusiems skirtus restoranus, jis nėra išskirtinis tiems, kurie užsisakė vakarienę.
„Meridian“ turi vidaus ir lauko sėdynes. Jo išorinis denis yra ideali vieta fotografuoti prieš vakarienę. Užsiregistravę Remy rezervacijai, įgulos narys nuves jus į „Meridianą“ laukti, kol jūsų stalas restorane bus baigtas. Laukdami galite užsisakyti gėrimų iš baro arba mėgautis vaizdu. Kai jūsų stalas bus paruoštas, serveris iš Remy atvyks jūsų pasiimti.
Susiję: „Disney“ kruizinių gėrimų paketai: kaip sutaupyti alaus, vyno, kokteilių ir kavos
Kuriuose „Disney Cruise Line“ laivuose yra „Remy“?
„Disney Dream“ ir „Disney Fantasy“ turi Remy. Senesni ir naujesni kruizinės linijos laivai šio restorano nesiūlo.
Apatinė eilutė
Nors kreiseriai gali rasti puikių variantų „Disney Cruise Line“ įtrauktose maitinimo vietose, „Remy“ yra kiekvieno cento vertas išlaidavimas.
„Remy“ yra ne tik suaugusiems skirtas restoranas, kurio aukščiausios klasės meniu, kurį sukūrė „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotų restoranų šefai, bet ir iš jo atsiveria vieni geriausių visų laive esančių restoranų vaizdai.
Galiu jus užtikrinti, kad 125 USD vienam asmeniui kainuojanti vakarienė yra verta kainos už rafinuotą maistą, kuris viršija daugumą restoranų jūroje arba sausumoje. Išbandžius vakarienę, dabar mano Disney Cruise Line pageidavimų sąraše yra priešpiečiai ir desertas.
Planuojate kruizą? Pradėkite nuo šių istorijų: